Pecorino Del Monte - Gloria...1,800.0g
Polotvrdý sýr s ochranou voskovou vrstvou a s jemným těstem s mléčným aroma. Na chuti je jemný se sametovým dozvukem.
Tajemství Gennara Auricchia, který založil svou společnost v roce 1877 v San Giuseppe Vesuviano poblíž Neapole. Speciální a exkluzivní recept, který dává našemu Provolonu jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Naše hrdost na to nejlepší. Od řemeslného zpracování po péči o výrobek - ve snaze o nejvyšší kvalitu.
Od roku 1993 probíhají akviziční politiky, které spojily historickou značku s řadou značek silně spojených s tradiční italskou mlékárnou pro vysokou kvalitu a řemeslné zpracování. Příběh nejlepšího světa. Tajemství Gennara Auricchia, který založil svou společnost v roce 1877 v San Giuseppe Vesuviano poblíž Neapole. Speciální a exkluzivní recept, který dává našemu Provolonu jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Naše hrdost na to nejlepší. Od řemeslného zpracování po péči o výrobek - ve snaze o nejvyšší kvalitu. Tajemství pečlivě uchovaného receptu. Trvalé pouto mezi vášní a zkušeností. Více než 140 let tradice s neměnnou péčí o výrobní proces.
Polotvrdý sýr s ochranou voskovou vrstvou a s jemným těstem s mléčným aroma. Na chuti je jemný se sametovým dozvukem.
Provolone pochází ze severní Itálie je to sýr z pasterizovaného kravského mléka. Minimální doba zrání pro jemné mladé sýry je 3 měsíce. Pikantní varianty Provolone zrají mnohem déle. Obsah tuku v sušině je 45%. Sýr je vhodný ke strouhání i pro zapékání nebo samotná s chlebem. K jemné verzi se hodí např. Chardonnay nebo Pinot bianco. K pikantnímu Provolone servírovanému na závěr večeře je velmi vhodné červené Refosco z Fruili.
Provolone pochází ze severní Itálie. Je to sýr z pasterizovaného kravského mléka. Minimální doba zrání pro jemné mladé sýry je 3 měsíce. Pikantní varianty Provolone zrají mnohem déle. Obsah tuku v sušině je 45%. Sýr je vhodný ke strouhání i pro zapékání nebo samotný s chlebem. K jemné verzi se hodí např. Chardonnay nebo Pinot bianco. K pikantnímu Provolone servírovanému k večeři je velmi vhodné červené víno Refosco z Fruili.
Collesardo Su Sardu je ovčí sýr s černou krustou a příjemně pikantní chutí. Doba zrání přes 60 dní.