Již více než 200 let rodina Falorni vyrábí vysoce kvalitní maso a uzeniny v srdci regionu Chianti a předává z otce na syna tajemství starodávných receptů a řemeslných dovedností zpracování. Nerozlučné pouto s naším regionem a kořeny, vyrobené ze skutečných věcí a zdravého životního stylu, nám umožnilo získat řadu ocenění a exportovat naše hodnoty a naše produkty za naše národní hranice.
Již více než 200 let rodina Falorni vyrábí vysoce kvalitní maso a uzeniny v srdci regionu Chianti a předává z otce na syna tajemství starodávných receptů a řemeslných dovedností zpracování. Nerozlučné pouto s naším regionem a kořeny, vyrobené ze skutečných věcí a zdravého životního stylu, nám umožnilo získat řadu ocenění a exportovat naše hodnoty a naše produkty za naše národní hranice. Čerstvé, vařené nebo sušené: nad rámec chutného, prostě jedinečné. Vybíráme a vyrábíme celou řadu čerstvých, připravených a konzervovaných mas: od tradičních toskánských uzenin až po ikonické hovězí steaky, od jemných pečeně po uzené klobásy. Děláme to v Chianti s vášní a péčí asi devět generací podle tradičních technik a receptů.
Speciální směs aromatických bylinek dodá pokrmům z masa i ryb nezaměnitelnou vůni a chuť typickou pro italské speciality a pokrmy středomořské kuchyně. Neotřelá chuť bylinek vynikne v kombinaci s olivovým olejem. Směs můžete použít na kuře, králíka i ryby, k přípravě jehněčího, telecího či skopového masa. Vhodná je pro nakládání, marinování, grilování i pečení.
Sušený vepřový salám ve vlastním střívku z Toskánska. Salám je vyráběn tradiční metodou s příměsí vepřového masa, masa divokého prasete a z masa Apeninského bílého telete plemene Chianina I.G.P.. V pevném pružném těle se svrchní bílou plísní. Na řezu je dobře patrná mozaika masa a špeku s charakteristickým přírodním aroma.
Tradiční vepřový sušený salám, pocházející ze samého srdce Toskánska z městečka Greve in Chianti. Je vyroben dle tradiční staré receptury ruční metodou. Tento salám zraje po dobu 30 dní. Po té je zavěšen nad slámu do stodoly, kde dále zraje min. dalších 30 dní. Chuť je intenzivní, vyvážená a jemná s pikantním příjemným koncem.
Toskánský suchý salám z vyrobený z nejkvalitnějšího vepřového masa má silnou intenzivní chuť. Před konzumací ponechte několik minut při pokojové teplotě. Doba zrání minimálně 4 týdny. Salám je vhodný k bílému pečivu a na obložené mísy spolu s olivami. Krájí se na tenké plátky.