Antonio Carpenedo, vede se svými syny Ernestem a Alessandrem La Casearii Carpenedo s.r.o se sídlem v Camalò di Povegliano v provincii Treviso. Historie společnosti začala počátkem roku 1900, kdy Ernesto Carpenedo, otec Antonia začal jako „casoin“ (což v benátském dialektu znamená obchod s potravinami). V 60. letech se Antonio pustil do dobrodružství jako mlékař a zřídil si o malou mlékárnu v Rovarè San Biagio v provincii Treviso. S pomocí přítele se naučil sám vyrábět sýry. V roce 1965 Antonio Carpenedo byl jedním z prvních, který začal vyvážet své výrobky do dalších regionů Itálie
Antonio Carpenedo, vede se svými syny Ernestem a Alessandrem La Casearii Carpenedo s.r.o se sídlem v Camalò di Povegliano v provincii Treviso. Historie společnosti začala počátkem roku 1900, kdy Ernesto Carpenedo, otec Antonia začal jako „casoin“ (což v benátském dialektu znamená obchod s potravinami). V 60. letech se Antonio pustil do dobrodružství jako mlékař a zřídil si o malou mlékárnu v Rovarè San Biagio v provincii Treviso. S pomocí přítele se naučil sám vyrábět sýry. V roce 1965 Antonio Carpenedo byl jedním z prvních, který začal vyvážet své výrobky do dalších regionů Itálie.
Ve stejném roce Antonio začal produkovat první formy zrajícího sýru s vínem a hrozny a rozhodl se je pojmenovat Ubriaco což znamená – opilý. Ubriaco je registrovaná ochranná známka společnosti výlučně ve vlastnictví La Casearia Carpenedo srl. Velmi kreativní Antonio začal používat na výrobu sýrů nové složky jako je : seno, listy ořešáku, pepř, koření, pivo, lihoviny a mnoho dalších, které nyní tvoří drtivou většinu jeho sýrařského repertoáru. Mezi jeho perly patří sýr BLU 61, který věnoval své manželce Josephine. Sýr s modrou plísní je zjemněný vínem Passito a brusinkami.
Tento sýr v roce 2012 získal zlatou medaili v kategorii Alma Caseus v soutěži pořádané mezinárodní školou italské kuchyně vedenou Gualtierem Marchesi. Téhož roku byl BLU 61 zahrnut do portfolia výrobků prestižního obchodu Harrods v Londýně.
Měkký modrý sýr z kravského pasterizovaného mléka zrající ve víně Raboso Passito IGT s brusinkami. Má intenzivní jedinečnou chuť vyváženou tóny vína passito. Vítěz na prvním místě v soutěži ALMA CASEUS 2012 v kategorii "Modré sýry". Vhodný k dezertním vínům. Doba zrání 2 měsíce.