Produkty Agostino Recca najdete na místních i zahraničních trzích. To, co se zrodilo v 30. letech jako malá rodinná firma je dnes jednou z největších společností specializujících se na konzervované ryby v Itálii. Důraz je zde kladen především na kvalitní zdroje ryb které jsou pečlivě vybrané a kontrolované. Zpracování ryb stále probíhá podle funkční staré tradiční metody, která zajišťuje velmi vysokou úroveň kvality a čerstvost konečného produktu.
Produkty Agostino Recca najdete na místních i zahraničních trzích. To, co se zrodilo v 30. letech jako malá rodinná firma je dnes jednou z největších společností specializujících se na konzervované ryby v Itálii. Důraz je zde kladen především na kvalitní zdroje ryb které jsou pečlivě vybrané a kontrolované. Zpracování ryb stále probíhá podle funkční staré tradiční metody, která zajišťuje velmi vysokou úroveň kvality a čerstvost konečného produktu.
Acciughe neboli ančovičky (sardelové filety) jsou základem mnoha italských receptů. Hodí se zejména na salátové zálivky, do těstovin, omáček, na pizzu i do slaných koláčů. Ančovičky lze přidat i do míchaných vajíček, do tapenády a sendvičů. Po otevření skladujte v uzavřené nádobě v chladu.
Acciughe neboli ančovičky (sardelové filety) jsou základem mnoha italských receptů. Hodí se zejména na salátové zálivky, do těstovin, omáček, na pizzu i do slaných koláčů. Ančovičky lze přidat i do míchaných vajíček, do tapenády a sendvičů. Po otevření skladujte v uzavřené nádobě v chladu.
Acciughe neboli ančovičky (sardelové filety) jsou základem mnoha italských receptů. Hodí se zejména na salátové zálivky, do těstovin, omáček, na pizzu i do slaných koláčů. Ančovičky lze přidat i do míchaných vajíček, do tapenády a sendvičů. Po otevření skladujte v uzavřené nádobě v chladu.
Acciughe neboli ančovičky (sardelové filety) jsou základem mnoha italských receptů. Hodí se zejména na salátové zálivky, do těstovin, omáček, na pizzu i do slaných koláčů. Ančovičky lze přidat i do míchaných vajíček, do tapenády a sendvičů. Po otevření skladujte v uzavřené nádobě v chladu.