Polpa Fine di pomodoro 400 g400.0g
Jemná nasekaná čerstvá rajčata mají dobrou sametovou strukturu. Jsou ideální k použití nejen v italské kuchyni na přípravu omáček, polévek, pizzy ale i chutných zeleninových pokrmů.
Již čtyři generace rodiny Rodolfi vedou společnost se vzrušující historií. Příběh začíná v malé továrně Remigio v San Pancraziu a pokračuje Mansuetem, jeho ochotou industrializovat se v Ozzano Taro: provází společnost těžkými roky dvou válek a díky své vytrvalosti pomáhá Rodolfi Mansueto stát se slavnou společností, kterou všichni známe.
Jsme zde již více než 120 let, v srdci Food Valley, v Parmě. V našich třech zpracovatelských závodech (Ozzano, Fontanini e Castelguelfo) zpracujeme více než 250 000 tun čerstvých rajčat ročně. Z tohoto důvodu jsme jedním z předních světových zpracovatelů rajčat a jsme na to hrdí.
Již čtyři generace rodiny Rodolfi vedou společnost se vzrušující historií. Příběh začíná v malé továrně Remigio v San Pancraziu a pokračuje Mansuetem, jeho ochotou industrializovat se v Ozzano Taro: provází společnost těžkými roky dvou válek a díky své vytrvalosti pomáhá Rodolfi Mansueto stát se slavnou společností, kterou všichni známe.
Jsme zde již více než 120 let, v srdci Food Valley, v Parmě. V našich třech zpracovatelských závodech (Ozzano, Fontanini e Castelguelfo) zpracujeme více než 250 000 tun čerstvých rajčat ročně. Z tohoto důvodu jsme jedním z předních světových zpracovatelů rajčat a jsme na to hrdí.
Byli jsme první společností, která přinesla do italské kuchyně hotovou omáčkovou trubičku, a jsme jednou z prvních společností, které zahájily výrobu ekologických produktů. Jsme jedním z nejstarších průmyslových odvětví zpracování rajčat, ale necítím se starý!
Sektor R&S je jednou z důležitých aktiv naší práce, protože se orientujeme na spotřebitele a snažíme se jim nabídnout tu nejlepší kvalitu a uspokojit jejich potřeby.
Jemná nasekaná čerstvá rajčata mají dobrou sametovou strukturu. Jsou ideální k použití nejen v italské kuchyni na přípravu omáček, polévek, pizzy ale i chutných zeleninových pokrmů.
Jemně drcená rajčata jsou částečně odpařená. Můžou být použité přímo nebo mírně zředěné vodou. Díky vysoké koncentraci činí tuto omáčku Pizza tak chutnou. Doporučujeme přidat trochu vody, aby bylo umožněno lepší použití, které nezmění chuť ingrediencí.
Super pizza Ardita se získává z čerstvých, zdravých a zralých rajčat. Která jsou zpracována do 24 hodin po sklizni, aby byl zaručen vysoce kvalitní produkt. Jsou vhodná na přípravu pizzy díky krémové struktuře a krásné červené barvě rajčat.
K výrobě tohoto produktu je zapotřebí 6 kg čerstvých rajčat. Proto je jeho barva tak ostře červená a chuť tak intenzivní. Používá se na základy chutných omáček jako je Bolognese, ale také polévek jakou je i Minestrone.
Jedna z nejpoužívanějších surovin v kuchyni: krémové pyré se správnou konzistencí, aby bylo každé vaše jídlo dokonalé. Perfektní pro použití samostatně nebo s přidáním kapky extra panenského olivového oleje jako základ pro vaše recepty.