Pane a fette Grano duro 400 g400.0g
Krájený chléb s obnovenou recepturou a špičkovými přísadami dodává maximální chuť a měkkost. Dochutí všechna vaše jídla. Jeho chuť a aroma jsou vynikající.
Historie Roberta začíná v první polovině 20. století v italském Benátsku. Je to příběh vášně, rodinných vazeb a tradice.
Zakladatel Mario Canzian se narodil v roce 1908 v malé vesnici v provincii Treviso. Vzhledem k tomu, že mladík Mario projevuje lásku a vášeň pro pekařské výrobky a poté, co roky pracoval jako zaměstnanec v pekárně ve vesnici, s podporou rodiny se rozhodl jej koupit a využít vše, co se naučil. Závazek, který vyžaduje řemeslnou činnost, je důležitý a vyžaduje velké oběti, harmonogram je napjatý, práce v noci je naplánována a samozřejmě také ten velmi brzy ráno, ale vášeň pro Maria je stejně silná a není stop, skutečně ho motivuje jít dále, rozšířit podnikání a pokusit se vytvářet nové produkty, jako jsou tyčinky, které se ukáží jako stěžejní produkt dnešní společnosti.
Historie Roberta začíná v první polovině 20. století v italském Benátsku. Je to příběh vášně, rodinných vazeb a tradice.
Zakladatel Mario Canzian se narodil v roce 1908 v malé vesnici v provincii Treviso. Vzhledem k tomu, že mladík Mario projevuje lásku a vášeň pro pekařské výrobky a poté, co roky pracoval jako zaměstnanec v pekárně ve vesnici, s podporou rodiny se rozhodl jej koupit a využít vše, co se naučil. Závazek, který vyžaduje řemeslnou činnost, je důležitý a vyžaduje velké oběti, harmonogram je napjatý, práce v noci je naplánována a samozřejmě také ten velmi brzy ráno, ale vášeň pro Maria je stejně silná a není stop, skutečně ho motivuje jít dále, rozšířit podnikání a pokusit se vytvářet nové produkty, jako jsou tyčinky, které se ukáží jako stěžejní produkt dnešní společnosti.
Práce roste a Mario musí přijít na to, co dělat. Po konzultaci s rodinou učiní důležité rozhodnutí: otevřít malou provozovnu. Zde začíná malé velké dobrodružství Roberta: společnost na začátku zaměstnává asi deset zaměstnanců, ale poté se za několik let rozšíří výroba, společnost bude strukturována a dnes se může spolehnout na více než 200 lidí.
V roce 1962 založil Mario společnost Grissinificio Roberto snc, kterou řídil společně se svými syny Gianni a Roberto, v roce 2010 se stal Roberto Industria Alimentare srl a vedení bylo převedeno do rodiny prvorozeného Gianniho Canziana.
Vyrábíme tyčinky, krájený chléb, chléb na sendviče, piadina, slané občerstvení, chléb na bruschettu, sendviče na párky v rohlíku a hamburgery. Naše značky jsou „Roberto“ a „Essenza by Roberto“, druhá je řada určená pro spotřebitele, kteří musí věnovat pozornost své stravě.
Krájený chléb s obnovenou recepturou a špičkovými přísadami dodává maximální chuť a měkkost. Dochutí všechna vaše jídla. Jeho chuť a aroma jsou vynikající.
Italský pšeničný toastový chléb, bílé plátky chleba jsou ideální k doprovodu jakéhokoli jídla. Vyzkoušejte k nim salám, sýry a zeleninu, aniž byste ho opékali. Klasický čtvercový bochníček, jehož historie se počíná rozvíjet již v roce 1928. Voňavá dobrota bez palmového oleje, živočišných tuků a mléčných derivátů vhodné pro vegetariani.
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné mouky, droždí, vody a soli. Tyčinky jsou propečené, ale nemají příliš tmavou barvu. Grissiny se používají jako alternativa pečiva, nebo jako doplněk k jogurtovým dipům, zeleninovým salátům, krémovým polévkám nebo k vínu.
Toustový chléb maximální velikost. Chutný se zeleninou a omáčkami nebo s organickými a veganskými přísadami.
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné mouky, droždí, vody a soli. Tyčinky jsou propečené ale nemají tmavou barvu. Grissiny se používají jako alternativa pečiva, nebo jako doplněk k jogurtovým dipům, zeleninovým salátům, krémovým polévkám nebo k vínu.
Slané pečivo s rajčaty a bazalkou. Ideální jako aperitiv. Jsou pečené v troubě a jsou ideální k sýrům nebo s různými pomazánkami.
Slané pečivo s česnekem a bazalkou. Ideální jako aperitiv. Jsou pečené v troubě a jsou ideální k sýrům nebo s různými pomazánkami.
Slané pečivo od značky s rozmarýnem a bylinkami. Jsou pečené v troubě a jsou vhodné jako apertiv s nejrůznějšími sýry nebo pomazánkami.
Slané pečivo s jemným olivovým extra panenským olejem. Ideální jako aperitiv. Jsou pečené v troubě a jsou ideální k sýrům nebo s různými pomazánkami.
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné mouky, droždí, vody a soli. Tyčinky jsou propečené, ale ne příliš tmavé barvy. Grissiny se používají jako alternativa pečiva, nebo jako doplněk k jogurtovým dipům, zeleninovým salátům, krémovým polévkám nebo k vínu.
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné mouky, droždí, vody a soli. Tyčinky jsou propečené, ale ne příliš tmavé barvy. Grissiny se používají jako alternativa pečiva, nebo jako doplněk k jogurtovým dipům, zeleninovým salátům, krémovým polévkám nebo k vínu.
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné mouky, droždí, vody a soli. Tyčinky jsou propečené, ale nemají příliš tmavou barvu. Grissiny se používají jako alternativa pečiva, nebo jako doplněk k jogurtovým dipům, zeleninovým salátům, krémovým polévkám nebo k vínu.
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné mouky, droždí, vody a soli. Tyčinky jsou propečené, ale ne příliš tmavé barvy. Grissiny se používají jako alternativa pečiva, nebo jako doplněk k jogurtovým dipům, zeleninovým salátům, krémovým polévkám nebo k vínu.
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné mouky, droždí, vody a soli. Tyčinky jsou propečené, ale ne příliš tmavé barvy. Grissiny se používají jako alternativa pečiva, nebo jako doplněk k jogurtovým dipům, zeleninovým salátům, krémovým polévkám nebo k vínu.
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné mouky, droždí, vody a soli. Tyčinky jsou propečené, ale ne příliš tmavé barvy. Grissiny se používají jako alternativa pečiva, nebo jako doplněk k jogurtovým dipům, zeleninovým salátům, krémovým polévkám nebo k vínu.
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné mouky, droždí, vody a soli. Tyčinky jsou propečené, ale ne příliš tmavé barvy. Grissiny se používají jako alternativa pečiva, nebo jako doplněk k jogurtovým dipům, zeleninovým salátům, krémovým polévkám nebo k vínu.
Slané pečivo od značky s rozmarýnem a bylinkami. Jsou pečené v troubě a jsou vhodné jako apertiv s nejrůznějšími sýry nebo pomazánkami.