Funghi porcini secchi...500.0g
Sušené hříbky vhodné pro přípravu různých pokrmů, kde je žádoucí houbové aroma.
Skupina Cremonini je prostřednictvím společnosti Inalca absolutním lídrem v Itálii a jedním z hlavních evropských hráčů v odvětví hovězího masa. Je lídrem v Itálii ve výrobě hamburgerů a je největším italským výrobcem masových konzerv. Kromě toho se prostřednictvím své dceřiné společnosti Italian Food (vytvořené sloučením společností Montana Food a Ibis) řadí mezi přední operátory v odvětví italského masa a občerstvení.
Skupina Cremonini je prostřednictvím společnosti Inalca absolutním lídrem v Itálii a jedním z hlavních evropských hráčů v odvětví hovězího masa. Je lídrem v Itálii ve výrobě hamburgerů a je největším italským výrobcem masových konzerv. Kromě toho se prostřednictvím své dceřiné společnosti Italian Food (vytvořené sloučením společností Montana Food a Ibis) řadí mezi přední operátory v odvětví italského masa a občerstvení.
Společnost prostřednictvím Inalca Food & Beverage působí na vedoucí pozici v distribuci potravin do zahraničí, typické pro Made in Italy, se svými logistickými platformami v různých zemích.
Společnost celosvětově uznávané excelence; dohlíží na celý výrobní řetězec hovězího masa od farmy po hotový výrobek. Vyrábí a prodává celou řadu hovězího masa, čerstvého i mraženého, vakuově baleného a v ochranné atmosféře, zpracovaného hotového, hamburgerů, masa v konzervách a masných výtažků, a to jak pod vlastní značkou, tak pro třetí strany.
Sušené hříbky vhodné pro přípravu různých pokrmů, kde je žádoucí houbové aroma.
Šafrán je velmi vzácný a drahý, má jantarovou barvu, pikantní chuť a svůdnou vůni. Šafrán se v používá především do risotta alla millenese (milánské rizoto). Na tento pokrm je nejvhodnější rýže Carnaroli. Šafrán se hodí i do polévek a dezertů.
Vynikající přírodní želatina v křehkých plátcích je ideální pro přípravu nejrůznějších dezertů: panna cotta, bavorský krém nebo semifreddo. Lze využít i pro přípravu slaných pokrmů jako je aspik, paštika nebo želé s masem, drůbeží, rybami i zeleninou.
Penne je velmi rozšířený druh těstovin. Jedná se o malé válce o rozměrech: šíře 0.25 cm a délce cca 3 cm. Oba konce jsou šikmé. Tato pasta s označením rigatoni má na svém obvodě jemné drážky umožňující dobré držení omáčky. Velmi často se používají v kombinaci s máslovými, smetanovými a sýrovými omáčkami. Také se používají jako přílohy a velmi často ve studené kuchyni. Nejznámějším receptem jsou Penne alľ Arrabbiata.
Linguine v italštině znamená "malé jazýčky", jsou to ploché těstoviny velmi podobné špagetám. Nejčastěji se používají na přípravu Linguine alle Vongole (se slávkami). Další použití je možné v kombinaci s masem, rajčaty, pestem a mořskými plody.
Fusilli jsou těstoviny jejichž jméno je odvozeno od slova Fucile. Díky svému tvaru, připomínajícímu spirálové vrtání hlavně střelných zbraní. Jejich tvar skutečně připomíná spirálu nebo vřeteno, či lodní šroub. Tradičně se používají s tomatovými či smetanovými omáčkami, velmi oblíbené jsou také ve studené kuchyni.
Sušené oregano (Dobromysl obecná) je koření typické pro italskou kuchyni a je vhodné na přípravu pizzy a do omáček na těstoviny. Přidává se také do mletých mas a bramborových pokrmů. V modrém ochranném pytli balené.