Sedm výrobních závodů, 700 000 prasat ročně. Síla skupiny Martelli však nespočívá pouze v jejích číslech, ale také, a to především, v porážce, tradici a bezpečnosti potravin. Naše certifikované vysoké standardy, neustálý závazek kvality a úplná kontrola celého potravinového řetězce činí ze skupiny Martelli měřítko v jatečním průmyslu v Itálii.
Sedm výrobních závodů, 700 000 prasat ročně. Síla skupiny Martelli však nespočívá pouze v jejích číslech, ale také, a to především, v porážce, tradici a bezpečnosti potravin. Naše certifikované vysoké standardy, neustálý závazek kvality a úplná kontrola celého potravinového řetězce činí ze skupiny Martelli měřítko v jatečním průmyslu v Itálii.
V oblasti Mantova a Parmy je kultura masa tradicí hluboce zakořeněnou v zemi. Před šedesáti lety byla naše rodina povolána na hospodářské dvory po celé provincii kvůli její odbornosti v porážení prasat. Jsme vášniví řemeslníci, kteří vybírají italské vysoce kvalitní suroviny, aby vytěžili jen to nejlepší.
Víme, co naše zvířata jedí a víme, jak pracují naši zaměstnanci. Kultury porážky a nakládání masa jdou ruku v ruce s kvalitními surovinami, abychom vám mohli nabídnout produkty s dokonalou rovnováhou tradic a chutí. Naše srdce a ruce však zůstávají řemeslníky: milujeme naši půdu, kvalitní suroviny, skvělé odborné znalosti a dovednosti minulosti stejně jako technologické řízení procesů, automatizované kontroly a vysokou výrobní kapacitu. Spojili jsme naši historii s průmyslem budoucnosti.
Těžkou čerstvou kýtu vykostíme, osolíme, svážeme a položíme na gril, abychom je mohli celý den vařit v páře. Po té se naplní vločkami z černého lanýže. Několik jednoduchých kroků provedených odbornými řezníky k získání vysoce kvalitní vařené šunky s lanýžem s neuvěřitelně vyváženou chutí.
Naše vařená šunka s lanýžem neobsahuje lepek, přidávají se polyfosfáty, sója, škrob nebo mléčné deriváty.
Příprava dokonalého San Daniele trvá déle než rok a všechny fáze se dodržují s láskou a obětavostí: solení, odpočívání a kořenění probíhá pod bedlivým dohledem mistrů koření.
To je důvod, proč je prosciutto je tak sladký, jemný a voňavý.
Specifikace CHOP je velmi přísná: vyžaduje použití pouze stehen vybraných italských prasat, sůl a vzácné mikroklima San Daniele del Friuli.