Skutečné tajemství dobrého balzamikového octa spočívá v procesu stárnutí, který nesmí být nikdy spěchán. Lahodnost konečného produktu závisí na jedinečné vůni, která přichází pouze s mistrovským procesem stárnutí. Alis nyní nabízí širokou škálu produktů, včetně balzamikového octa Modena, vinného octa, jednoodrového vinného octa, kořeněných vinných octů, dresinků, extra panenského olivového oleje, kořeněného extra panenského olivového oleje, nakládané zeleniny v oleji a octě, omáček na těstoviny a pestos, slané omáčky, těstoviny, koření, cukrovinky, nápoje a minerální voda, rybí konzervy, rajčatové konzervy, káva, víno a pivo.
Rodina Rinaldis vyrábí tradiční balsamický ocet z Modeny z několika generací. Rodina vlastní prestižní „acetaia“ (tj. Místo, kde se ocet stárne) doplněný sudy ze XVI a XVII století, které se používají dodnes. Skutečné tajemství dobrého balzamikového octa spočívá v procesu stárnutí, který nesmí být nikdy spěchán. Lahodnost konečného produktu závisí na jedinečné vůni, která přichází pouze s mistrovským procesem stárnutí. V roce 1990 byla Rinaldis udělena cena „nejlepší z nejlepších“ za tradiční balzamikový ocet, prestižní ocenění, které se uděluje pouze jednou za dvacet let. Tento proces dnes skutečně spojuje prastarou tradici s řadou moderních kontrol a kontrol určených k ochraně spotřebitele; příkladem modernizace výroby octa je certifikát ISO 9002, který představuje skutečné zajištění kvality pro zákazníky. Vysoce pokročilý filtrační systém navíc zajišťuje, že je produkt stabilní, což je zásadní faktor pro export. Účely, zejména pro vývoz do Japonska a Spojených států. Vidíme tedy, že umění výroby balsamikového octa - pro Rinaldis, kdysi jen rodinná tradice - zahrnuje moderní technologii, aby vytvořilo produkt, který lze považovat za jedinečný ve světě. Díky vášni rodiny Rinaldi a obchodním znalostem společnosti Alis jsme v roce 1979 úspěšně začali prodávat italské octy na světový trh a následně jsme se rozhodli rozšířit naši škálu produktů o omáčky a dresinky. Při hledání všestranného oblékání jsme tvrdě pracovali na vytvoření produktu, který by spotřebitelům umožnil vychutnat si autentické italské chutě. Chtěli jsme obvaz, který by kombinoval nekompromisní kvalitu, všestrannost a konkurenceschopné ceny. Po uskutečnění těchto cílů jsme přidali novou luxusní skleněnou láhev, stylově zabalenou v jednotlivých krabičkách. Alis nyní nabízí širokou škálu produktů, včetně balzamikového octa Modena, vinného octa, jednoodrového vinného octa, kořeněných vinných octů, dresinků, extra panenského olivového oleje, kořeněného extra panenského olivového oleje, nakládané zeleniny v oleji a octě, omáček na těstoviny a pestos, slané omáčky, těstoviny, koření, cukrovinky, nápoje a minerální voda, rybí konzervy, rajčatové konzervy, káva, víno a pivo.
Rajčata jsou všeobecně v Itálii pravděpodobně nejoblíbenější druh zeleniny. Sušená rajčata v oleji jsou skutečnou delikatesou. Vynikající jsou jako aperitiv, ale dají se použít všude tam kde čerstvá rajčata, zejména mimo sezónu. Hodí se salátů, omáček, pod maso nebo do těstovin či rizota. Rajčata obsahují nízké množství kalorií, tuku a žádný cholesterol.
Rajčata jsou všeobecně v Itálii pravděpodobně nejoblíběnější druh zeleniny. Sušená rajčata v oleji jsou skutečnou delikatesou. Vynikající jsou jako aperitiv ale dají se použít všude tam kde čerstvá rajčata, zejména mimo sezónu. Hodí se salátů, omáček, pod maso nebo do těstovin či rizota. Rajčata obsahují nízké množství kalorií, tuku a žádný cholesterol.
Sušená rajčata jsou skvělou delikatesou. Na rozdíl od čerstvých rajčat mají plnou a velmi intenzivní chuť. Můžete je konzumovat ihned nebo si je naložit do oleje který ochutíte solí, bazalkou a česnekem. Rajčata jsou zdrojem velkého množství vlákniny, vitamínů slupiny A,B a C a minerálních látek jako je draslík a sodík.
Grilovaná sušená rajčata v oleji jsou vynikající jako předkrm s bílým chlebem. Jsou skvělým doplňkem předkrmů a hodí se i do omáček, těstovin a salátů. Tento produkt by neměl chybět ve Vaší kuchyni.
Vynikající tmavý balzamický ocet z hroznového moštu a vinného octa. Vyrobený z vybraných hroznů z oblasti Modeny. Je vhodný pro lahodné pokrmy z masa, do salátů nebo k dezertům.
Rajčatový koncentrát se skvělou a nezaměnitelnou intenzivní chutí čerstvých rajčat. Je ideální pro všestranné použití v kuchyni, dodává pokrmům jasnou červenou barvu. Na rozdíl od ostatních koncentrátů ho lze používat bez ředění vodou.
Včelí med z akátového pylu se svěží ovocnou chutí. Používá se do vlažných ovocných čajů, pro přípravu cukrářských výrobků nebo jako doplněk stravy pro děti a starší osoby. Med je přírodní zdroj fruktozy, glutozy a sacharózy. Med působí jako přírodní antibakteriální a antiseptický činitel. V gastronomii se med používá jako doplněk sýrům nebo do omáčkových redukcí.
Středomořské olivy třech různých chutí mají jedinečnou a nezměnitelnou chuť a intenzivní vůni. Jsou vynikající jako aperitiv nebo do pikantních pokrmů a slaných koláčů.
Cibule borettana pochází z malého městečka Boretta v provincii Regiio Emilia. Cibulky mají jedinečnou sladkou chuť. Název Cipollini je v italštině výraz pro malou cibuli. Cibulky Borettana mají výrazný zploštělý talířovitý tvar. Cibulky marinované v balsamickém octu z Modeny jsou měkké a mají sametovou jemnou chuť. Přidávají se do teplých pokrmů a studené se hodí na předkrm.
Cibule borettana pochází z malého městečka Boretta v provincii Regiio Emilia. Cibulky mají jedinečnou sladkou chuť. Název Cipollini je v italštině výraz pro malou cibuli. Cibulky Borettana mají výrazný zploštělý talířovitý tvar. Cibulky marinované v balsamickém octu z Modeny jsou měkké a mají sametovou jemnou chuť. Přidávají se do teplých pokrmů a studené se hodí na předkrm.