Olive Verdi denocciolate 310 g310.0g
Křupavé zelené olivy naložené v typicky italském lehce slaném nálevu. Vypeckované olivy jsou vhodné na předkrm nebo praktickou ingrediencí do salátu či pizzy.
Naše olivy Leccino mají jedinečnou chuť, protože nám je dávají přímo místní farmáři, kteří je pěstují za neustálé pomoci našich agronomů, což zaručuje našim italským olivám ještě autentičtější a autentičtější chuť. Sklizeň se provádí ručně, aby nedošlo k poškození suroviny, poté se olivy umístí do větraných nádob, aby se umožnilo přirozené kvašení a relativní zrání.
Již více než 70 let je náš potravinářský průmysl správcem jednoduchých a skutečných hodnot, které představují to nejcennější a nejlepší ze surovin na Zemi. Naše značka byla vždy synonymem dokonalosti a kvality právě proto, že jsme dokázali uchovat to, co jsme zdědili z historie a z našeho území: skvělá toskánská tradice dobrého jídla. Předávali jsme to z generace na generaci, ale také jsme uvítali modernost zahrnující inovace a nové technologie, abychom uspokojili stále rostoucí poptávku po vysoce kvalitních, zdravých a originálních produktech v oleji. Naše olivy Leccino mají jedinečnou chuť, protože nám je dávají přímo místní farmáři, kteří je pěstují za neustálé pomoci našich agronomů, což zaručuje našim italským olivám ještě autentičtější a autentičtější chuť. Sklizeň se provádí ručně, aby nedošlo k poškození suroviny, poté se olivy umístí do větraných nádob, aby se umožnilo přirozené kvašení a relativní zrání.
Počet produktů: 4
NERI Ademaro a C.s.n.c.
Aktivní filtry
Křupavé zelené olivy naložené v typicky italském lehce slaném nálevu. Vypeckované olivy jsou vhodné na předkrm nebo praktickou ingrediencí do salátu či pizzy.
Mix nakládaných hub i s pravými hříbky od Neri. Vhodné do omáček, jako přísada na pizzu nebo do omelet. Hodí se i do klasického masového ragů, risotta nebo do omelet.
Marinované plátky lilků s paprikami jsou vhodné jako předkrm nebo příloha.
Mix nakládaných hub i s pravými hříbky od Neri. Vhodné do omáček, jako přísada na pizzu nebo do omelet. Hodí se i do klasického masového ragů, risotta nebo do omelet.