Salsiccia fresca 1 kg500.0g
Salsiccia je čerstvá klobása určená pro tepelnou úpravu. Vyrábí se z vepřového masa, soli a vína Chianti.
Společnost byla založena v 60. letech z celoživotních zkušeností zakládajících členů, kteří dokázali předávat tradici, hodnoty a především kulturu dobrého zdravého jídla. Výrobní proces začíná od navazující kontroly suroviny, pečlivě vybrané a v nejvyšší kvalitě. Nákup od důvěryhodných farem nám umožňuje neustále sledovat a ověřovat výživu a pohodu zvířat.
Společnost byla založena v 60. letech z celoživotních zkušeností zakládajících členů, kteří dokázali předávat tradici, hodnoty a především kulturu dobrého zdravého jídla. Filozofie, kterou jsme plně našli v tom, kdo nás bude od základu své kompetence doprovázet cestou výzkumu a vývoje, kterou jsme silně chtěli podniknout. Skvělý šéfkuchař Luca Montersino a Centro Carne začínají společně novou cestu spojenou neustálou a tvrdohlavou touhou dosáhnout svých cílů stejným přístupem ke stolu: vědomým jídlem. Výrobní proces začíná od navazující kontroly suroviny, pečlivě vybrané a v nejvyšší kvalitě. Nákup od důvěryhodných farem nám umožňuje neustále sledovat a ověřovat výživu a pohodu zvířat.
Je zde 1 produkt.
Centro Carne srl
Aktivní filtry
Salsiccia je čerstvá klobása určená pro tepelnou úpravu. Vyrábí se z vepřového masa, soli a vína Chianti.