Pohraniční země, bohatá na historii a kulturu, Trentino dobývá smysly svými barvami, vůněmi čistého a nedotčeného, s intenzitou ticha lesů. Chladný vánek, který hladí jeho údolí, je výsledkem setkání dvou podnebí: středomořského a alpského, které se spojují a vytvářejí jedinečné a neopakovatelné prostředí. V roce 1956 v Sopramonte, malém městečku nacházejícím se kousek od města Trento, začíná cesta, která příkladně sděluje fakta o houževnatém a autentickém charakteru rodiny Segata, o historii tvořené prací, kompetencí a připoutaností ke svým kořenům.
Pohraniční země, bohatá na historii a kulturu, Trentino dobývá smysly svými barvami, vůněmi čistého a nedotčeného, s intenzitou ticha lesů. Chladný vánek, který hladí jeho údolí, je výsledkem setkání dvou podnebí: středomořského a alpského, které se spojují a vytvářejí jedinečné a neopakovatelné prostředí. V roce 1956 v Sopramonte, malém městečku nacházejícím se kousek od města Trento, začíná cesta, která příkladně sděluje fakta o houževnatém a autentickém charakteru rodiny Segata, o historii tvořené prací, kompetencí a připoutaností ke svým kořenům. Příběh pro nás je velmi důležitý: ve skutečnosti byla společnost založena v roce 1956, kdy můj otec otevřel první řeznictví ve stínu věže Sopramonte, naší země, nedaleko Trenta. Činnost je rozložena v průběhu let a postupně se rozšiřuje v různých výrobních závodech. Od malé dílny po moderní průmysl třetího tisíciletí. Bylo dosaženo velkého pokroku, ale respekt ke starodávným výrobním metodám zůstal nezměněn. Produkt, který nás nejlépe charakterizuje vyrábíme přirozenou metodou, stačí si myslet, že stále kouříme s bukovými hoblinami studeným spalováním a pro nás je to určitě důležité množství, mluvíme přibližně 500 000 kusů rok, který pak distribuujeme po celé Itálii a po celé Evropě našimi vozidly nebo specializovanými kurýry.
Ventricina je pikantní italský salám vyrobený z vepřového masa, dochucený solí, pepřem a chilli papričkami. Zraje cca 2 měsíce. Má naprosto jedinečnou a nesrovnatelnou chuť. Výrobek neobsahuje lepek ani mléčné deriváty.
Vepřová dušená šunka výběrová Bonta, připravena jen z vepřové kýty dle receptu firmy Segata. Dušená šunka Amadeus je autentickou sinfonií jemných chutí a vůní, a to díky lahodné chuti prvotřídního masa. Je to mimořádná kombinace přirozenosti, kvality a řemeslného zpracování bez lepku, mléčných derivátů nebo přidaných polyfosfátů.
Vybraná šunka Amadeus je autentickou symfonií jemných vůní a vůní díky lahodné chuti vysoce kvalitního masa. Výjimečná kombinace přirozenosti, kvality a řemeslného zpracování. Bez zdrojů lepku, mléčných derivátů nebo přidaných polyfosfátů.
Vybraná šunka je autentickou symfonií jemných vůní a vůní díky lahodné chuti vysoce kvalitního masa. Výjimečná kombinace přirozenosti, kvality a řemeslného zpracování. Bez zdrojů lepku, mléčných derivátů nebo přidaných polyfosfátů.
Měkká a chutná, šunka San Vigilio je připravována z pečlivě vybraných celých vepřových kýt podle tradičního řemeslného postupu, který předává rodina Segata. Neobsahuje žádné zdroje lepku ani mléčné deriváty.