Pomodori secchi in olio 2,9 kg2,900.0g
Sušená rajčata v oleji jsou ideální pro předkrmy i k vaření.
Ortoconserviera Cameranese je zemědělsko-potravinářská společnost, která vyrábí, konzervuje a prodává produkty v oleji po tři generace. Na základě své dlouholeté vášně a zkušeností uchovává Ortoconserviera Cameranese a předává typické recepty a příchutě regionu Marche.
Ortoconserviera Cameranese je zemědělsko-potravinářská společnost, která vyrábí, konzervuje a prodává produkty v oleji po tři generace. Na základě své dlouholeté vášně a zkušeností uchovává Ortoconserviera Cameranese a předává typické recepty a příchutě regionu Marche. Různé výrobní linky Ortoconserviera Cameranese se v Itálii zavádějí prostřednictvím různých distribučních kanálů (organizovaná hromadná distribuce a HORECA) v odvětvích gastronomie, konzerv, ovoce a zeleniny. Díky pozitivní odezvě italského trhu se společnost rozhodla rozšířit svoji přítomnost na trhu do zahraničí, se zvláštním důrazem na Evropu, Ameriku a Dálný východ. Tato nová strategie vychází z rostoucí poptávky po produktech, která odráží kombinaci kvality, inovace a zachování kulturních tradic.
Sušená rajčata v oleji jsou ideální pro předkrmy i k vaření.
Sušená rajčata v oleji jsou ideální pro předkrmy i k vaření.
Celé artyčoky se stopkou pečlivě vybrané ze země původu, tyto celé artyčoky se stopkou si zachovávají svou konzistenci a svou přirozenou chuť. Díky jednoduchému přidání petrželky a česneku jsou ideální jako předkrm nebo jako příloha masových pokrmů.
Černé olivy bez pecky odrůdy Leccino pocházející z regionu Toscana. Jsou marinované ve slunečnicovém oleji.
Černé olivy s peckou jsou vhodné a chutné jako aperitiv nebo jako přísada mnoha pokrmů např. těstovin a hlavních jídel.
Naše krémy jsou výborné pro pomazánky na krutonech, bruschetách a na nádivku sendvičů. Mnoho návrhů na mnoho chutí, vše velmi příjemné, dokonce i v kořeněné verzi.
Olivy z oblasti Marche se pěstují již po staletí v tomto regionu, který se nachází ve středu Itálie. Stejně jako to bývalo za našich dědů. Olivy odrůdy Leccino jsou vybírány dle velikosti a barvy s odborným a přesným procesem. Poté jsou marinovány jemnou solí, divokým fenyklem a stroužky česneku a ukládány do sudů, ve kterých se každý den obracejí, až přirozeně dozrají. V době zpracování se přidává pouze drcený červený pepř. Mohou být podávány jako aperitiv s uzeninami a sýry nebo mohou být použity jako koření pro přípravu masa a rybích pokrmů. Toto ovoce se tradičně servíruje na talíři zdobeném plátky pomeranče uspořádaných do kruhu s olivami uprostřed.
Zelené plody keře kapary trnité, připomínající drobné okurky se stopkou. Mají natrpklou, pikantní chuť, která může připomínat olivy. Používají se jako součást obložených talířů a lze s nimi nevšedně ozdobit zeleninové saláty nebo se konzumují v kombinaci se sýry.