Zemědělsko-potravinářský sektor ve Veroně zahrnuje řadu farem a společností všech velikostí, které se zabývají výrobou, zpracováním, marketingem a distribucí potravin a také se podílejí na kultuře potravin a vzdělávání. Mezi produkty segmentu v oblasti Verony je velmi oceňován příspěvek na trh s rýží díky vysoce kvalitní odrůdě Vialone Nano, které Evropské společenství získalo status chráněného zeměpisného označení.
Zemědělsko-potravinářský sektor ve Veroně zahrnuje řadu farem a společností všech velikostí, které se zabývají výrobou, zpracováním, marketingem a distribucí potravin a také se podílejí na kultuře potravin a vzdělávání. Mezi produkty segmentu v oblasti Verony je velmi oceňován příspěvek na trh s rýží díky vysoce kvalitní odrůdě Vialone Nano, které Evropské společenství získalo status chráněného zeměpisného označení. Vialone Nano Veronese je výsledkem dlouhého procesu hybridizace a pečlivého výběru. Odvětví ve Veroně zahrnuje řadu farem a společností všech velikostí, které se zabývají výrobou, zpracováním, marketingem a distribucí potravin, a také se podílí na kultuře potravin a vzdělávání, školení a výzkumu v této oblasti. Mezi produkty segmentu v oblasti Verony je velmi oceňován příspěvek na trh s rýží díky vysoce kvalitní odrůdě Vialone Nano, které Evropské společenství získalo status chráněného zeměpisného označení. Vialone Nano Veronese je výsledkem dlouhého procesu hybridizace a pečlivého výběru. Víno je nepochybně převládajícím vývozem z Verony. Provincie Verona vyrábí jemné květinové a voňavé bílé s ovocnými vůněmi, jako jsou Soave, Custoza, Lugana, Durello a Valdadige, a pak jsou tu dobře strukturované červené s nádechem lesního ovoce a orientálního koření, jako jsou Bardolino, Valpolicella a Amarone.
Likér v jemné narůžovělé barvě, s vlídným aroma čerstvých mandarinek a decentní nasládlou chutí. Ovocná podstata doprovází chuť v celé době svého projevu. Lehké elegantní a nenáročné. Složení: voda, alkohol, cukr, extrakt mandarinkové kůry, grappa, přírodní barvivo a přírodní aroma.
Zlatavá grappa se slaměnými odlesky a čistou jiskrou. Na vůni intensivní s jemným nádechem ušlechtilého dřeva a koření. V chuti plná, s bohatou paletou dřevnatých tónů a jemným projevem.
Lahodná Marcati Grappa Riserva se destiluje tradičním benátským způsobem. Po vypálení destilát zraje v dubových sudech minimálně 18 měsíců. Toto speciální skladování dává zvláštní chuť, která kombinuje čerstvé, typické grappové tóny s vůní dubového sudu. Je aromatické a plné, s jasnými vůněmi.
Vyrábí se tradičním uměním destilace z Benátska. V chuti je jemná a plná zvláštní chuť, která kombinuje čerstvé, typické grappové tóny s vůní dubového sudu.
Tradiční likér v jemně rubínově zlatavé barvě, s jasně čitelným aroma po mandlích. Důležitá ingredience k přípravě TIRAMISU. Jeden z nejslavnějších italských likérů. Je delikátní aromatický po mandlích a je sladký. Jeho užití je různorodé, pro přípravu kávy, zmrzliny nebo jiných dezertů.
Lahodná Marcati Grappa Riserva se destiluje tradičním benátským způsobem. Po vypálení destilát zraje v dubových sudech minimálně 18 měsíců. Toto speciální skladování dává zvláštní chuť, která kombinuje čerstvé, typické grappové tóny s vůní dubového sudu. Je aromatické a plné, s jasnými vůněmi.
Vyrábí se tradičním uměním destilace z Benátska. V chuti je jemná a plná zvláštní chuť, která kombinuje čerstvé, typické grappové tóny s vůní dubového sudu.
Dávala granátovou barvu, dala intenzivní vůni jako žádost, švestku, vanilku a rebarboru. Používá se pro každý z produktů, které jsou ponechány na 120 dní, je užitečné u dubových sáčků. Dodává se s jemnou, elegantní, suchou a trvalou. Stará rustika s pevnou vrstvou je dlouhá doba.