Výrobní a řídící centrum v Castellina v Chianti bylo předmětem neustálých konzervativních investic, které společnosti umožnily fungovat s respektem k lidem, krajině a území.
Všechno to začalo v roce 1893, kdy se Luigi Cecchi stal profesionálním ochutnávačem a pochopil potenciál italského vinařství. S ním začíná cesta, kterou dnes můžeme definovat jako dokonalou kombinaci inovací a tradice. Jedním z tajemství úspěchu Cecchi je právě vědění o tom, jak uhodnout budoucnost, jakési věno předávané jako dědictví z otce na syna. Každému kroku vpřed, který se společnost rozhodla převzít v průběhu své historie, předcházelo pečlivé a důkladné experimentování a respekt k tradici, které vždy vedly rodinu při jejich každodenním rozhodování.
Víno slámově žluté barvy s delikátním ovocným aroma. V chuti je středního těla s ovocným charakterem, delším koncem a lehkou kyselinkou. V závěru se projevuje znatelná stopa po minerálech, které si víno získává díky vulkanickému podloží a vyšší nadmořské výšce vinic.
Elegantní víno s aroma zralých černých třešní a višní. V chuti je plnějšího charakteru s dobrou strukturou a lehčím taninem. Převažuje chuť ovoce s dlouhotrvající dochutí a lehkou kyselinkou.
Víno s výrazně žlutou až slámovou barvou, jež se snoubí s jemnou vůní sušených květin a dubového dřeva. Suché, lahodné a plné víno s dlouhou perzistencí. Velmi tradiční Toskánské víno odrůdy Vernaccia, která se pěstuje pouze v okolí historického města San Gimignano.
Chianti produkované téměř výhradně z odrůdy Sangiovese. Jedná se o Riservu, která se produkuje jen v nejlepších ročnících. Barva vína je intenzivní rubínová a vysoce viskózní. Aroma připomíná plně vyzrálé černé třešně s nádechem cedrového dřeva, tabáku a kůže. V chuti strukturované s tradičně dobrou kyselinkou, ovocné s velmi dlouhým dozvukem. Pevná tříslovina ho předurčuje k dlouholetému zrání.