Composta di Cipolla rossa...300.0g
Marmeláda z červené cibule Tropea Calabria je proslulá svou zvláštní sladkostí. Podává na toastu nebo na crostini, je vhodná k sýrům. Skvěle doplní pečené i vařené maso i ryby.
Giacinto Callipo založil naši společnost již v roce 1913 v Pizzu, krásném městě v Kalábrii, které je historicky známé pro lov tuňáků a tonarů. Naše společnost byla první v Kalábrii a jeden z prvních podniků v Itálii, který pocínoval vzácného tuňáka ve Středomoří.
Giacinto Callipo založil naši společnost již v roce 1913 v Pizzu, krásném městě v Kalábrii, které je historicky známé pro lov tuňáků a tonarů. Naše společnost byla první v Kalábrii a jeden z prvních podniků v Itálii, který pocínoval vzácného tuňáka ve Středomoří. Od svého založení je „kvalita na prvním místě“ posláním, kterým se společnost Callipo vydala: ve skutečnosti byla společnosti Callipo v roce 1926 udělena licence „oficiálního dodavatele“ společností Real Casa. Po 106 letech se Callipo nikdy nezakolísal od tohoto principu: „způsobu bytí“, na kterém naše podnikání neustále závisí, dobře si je vědom toho, že představuje tajemství úspěchu. Dne 14. ledna 2013 oslavila naše společnost sté výročí činnosti. Při této příležitosti jsme uspořádali řadu aktivit a obdrželi jsme několik poděkování. Zejména italská poštovní služba vydala zvláštní zrušení razítka. Rovněž prezident Italské republiky Giorgio Napolitano si přál „připojit se“ k oslavám věnováním pamětní desky této historické události. Deska byla nabídnuta našemu správci Pippovi Callipovi spolu s dopisem, v němž hlava státu vyjádřila nesmírné ocenění za neochvějný závazek společnosti obnovit a předat zkušenosti s neocenitelnou obchodní tradicí.
Marmeláda z červené cibule Tropea Calabria je proslulá svou zvláštní sladkostí. Podává na toastu nebo na crostini, je vhodná k sýrům. Skvěle doplní pečené i vařené maso i ryby.
Filetty z tuňáka v omáčce Nduja Calabrese. Nduja je typický produkt skládající se z nakrájeného vepřového masa ochuceného pepřem a pálivými papričkami. V kombinaci s tuňákem je to specialita vhodná na těstoviny nebo jako lahodný aperitiv.
Kousky žlutoploutvého tuňáka ve slunečnicovém oleji má růžovou barvu. Má široké využití při přípravě teplé i studené kuchyně. Vhodný také na pomazánky.
Jakostní žlutoploutvý tuňák v olivovém oleji má růžovou barvu a jemnou chuť. Vhodný pro přípravu teplé i studené kuchyně. Ideální na pomazánky.
Kousky žlutoploutvého tuňáka ve slunečnicovém oleji. Maso má jemnou růžovou barvu a má široké využití při přípravě teplé i studené kuchyně. Vhodné také na pomazánky.
Jakostní žlutoploutvý tuňák v olivovém oleji jehož maso má jemnou růžovou barvu a jemnou chuť. Vhodný pro přípravu teplé i studené kuchyně. Ideální na pomazánky.
Jakostní žlutoploutvý tuňák v olivovém oleji má růžovou barvu a jemnou chuť. Vhodný pro přípravu teplé i studené kuchyně. Ideální na pomazánky.
Kousky žlutoploutvého tuňáka ve slunečnicovém oleji. Maso má jemnou růžovou barvu a má široké využití při přípravě teplé i studené kuchyně. Vhodné také na pomazánky.
Řezy z jakostního žlutoploutvého tuňáka v olivovém oleji. Maso má růžovou barvu a jemnou chuť. Vhodný pro přípravu teplé i studené kuchyně.
Filety z ančoviček v extra olivovém panenském oleji.
Ančovičkové filety v olivovém extra panenském oleji.
Typické kulaté kalabrijské chilli papričky, mírně kořeněné s charakteristickou jasně červenou barvou, obohacené o krémovou tuňákovou náplň, kapary a ančovičky. Vhodné jako předkrm, nebo jako doplněk k sýrům a grilovaným nebo vařeným masům.
Typické kulaté zelené kalábrijské papriky s náplní ze smetanového kozího sýra. Vynikající jako předkrm i jako jednoduchá a chutná příloha.